70-годишна жена е убита по особено жесток начин в шуменското село Черноглавци,

...
70-годишна жена е убита по особено жесток начин в шуменското село Черноглавци,
Коментари Харесай

Жена е убита по особено жесток начин в Шуменско

70-годишна жена е убита по изключително нечовечен метод в шуменското село Черноглавци, заяви на брифинг шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен ст. комисар Георги Гендов и окръжният прокурор Орлин Куздов. Задържан е 56-годишен мъж, с когото жената е живеела на фамилни начала. 

Сигнал за закононарушението е получен малко след обяд на 12 ноември. На незабавния телефон е обявено, че 70-годишна жена е открита от нейни близки в безпомощно положение в жилището й в селото. Изпратени са неотложно екипи на полицията и Спешна помощ, които открили жената починала в дома си. 

От огледа на правосъдния доктор е открито, че гибелта е породена в резултат на голям брой травматични увреждания по главата, гръдния панер и краката на дамата. 

От къщата отсъствал мъжът, с който живеела от три години на фамилни начала. Криминалисти почнали работа по версия за осъществено от него закононарушение.

„ Предприети са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия. Установено беше, че обвиненият се намира в София. Веднага е изработен контакт със Столична дирекция на полицията и същият беше открит, арестуван и конвоиран до полицейското ръководство в Шумен. Вчера продължи работата с него ", означи ст. комисар Георги Гендов. Убийството е разкрито за часове. 56-годишният обвинен Абил Адил е направил признания. Повдигнато му е обвиняване за съзнателно ликвидиране, осъществено с особена свирепост и по изключително непосилен метод, за което се плануват от 15 до 20 години „ отнемане от независимост “, доживотен затвор или подобен без право на подмяна. Той е в ареста, с първична мярка за неотклонение за 72 часа. Мъжът и дамата са живели дружно от към три години в къща в ромската махала на селото, при тежки битови условия, без ток и вода. Абил Адил се е занимавал с ремонтни и строителни действия. Той е престъпно проявен, осъждан е за опит за ликвидиране през 2000 г. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР